Herinneringsknuffels

shirt en broek voor herinneringsknuffels | Lovelars

Na het verlies van Lars bleven we achter met een leeg wiegje en een kast vol kleertjes. Ik ben na enige tijd samen met mijn moeder van wat kleertjes van Lars  knuffels gaan maken. Dit gaf mij troost en ik kwam erachter dat dit bijna niet wordt aangeboden. Daarom ben ik het ook voor lotgenoten gaan doen.  Ik wil ook andere ouders de mogelijkheid geven om zo een tastbare herinnering van hun kindje te kunnen krijgen. 

De knuffel wordt met veel liefde en respect handgemaakt en zal je hopelijk veel troost bieden. Elke knuffel is maatwerk, want ieder knuffel is anders en wordt speciaal naar jouw wensen gemaakt. Bij elk kledingstuk wordt gekeken hoe de stof het beste uitkomt voor de knuffel. Tevens zijn merkjes en details van de kleding terug te vinden. Voor de onkosten vragen we ongeveer 40 euro per knuffel.
konijn herinneringsknuffel | Lovelars

Vul het contactformulier in of mail me op info@lovelars.nl met je vragen of specifieke wensen. Er is een hoop mogelijk! Ik neem via de mail contact met je op. Je kunt me dan nog van alles vragen en eventueel specifieke wensen doorgeven. We spreken af hoe je het kledingstuk naar me opstuurt en daarna vraag ik je het bedrag inclusief verzendkosten(€6,50) naar mijn rekening over te maken.  Zodra de betaling en de kleding binnen is gaan we met de opdracht aan de slag en ontvang je de knuffel binnen 4 weken thuis.  

Door een knuffel te bestellen sponsor je gelijk stichting Phéron en  Make a Memory. Naar beide stichtingen gaat 1 euro per verkochte knuffel. 

 

Shirt voor herrineringsknuffel | Lovelars           olifant herinneringsknuffel | Lovelars